Over ons

Bouwbedrijf E. Dillen profileert zich reeds meer dan 50 jaar in de residentiële sector als bouwpromotor en in de openbare sector als algemene aannemer.

Projectontwikkeling.

Als bouwpromotor heeft Bouwbedrijf E. Dillen naam en faamKantoorgebouw Bouwbedrijf E. Dillen als de bouwonderneming met het betere appartement en de betere eengezinswoning op de beste locaties, met fraaie architecturale ontwerpen, een complete service en een correcte prijs/kwaliteit verhouding. Deze aanpak leidt tot een harmonieuze combinatie van traditie en vernieuwing. Telkens opnieuw slaagt Bouwbedrijf E. Dillen erin de behoefte om actief en creatief te wonen af te stemmen op een efficiënte ruimteverdeling, voorzien van alle moderne comfort. Een tevreden klantenbestand - kinderen van kinderen van klanten zijn onze klanten ! - kan slechts worden opgebouwd door steeds opnieuw in te spelen op de individuele behoefte van elke klant:

• De klant heeft een vast aanspreekpunt en wordt begeleid door deskundige medewerkers.
• De administratieve rompslomp wordt volledig uit handen genomen van de klant.
• Afgesproken prijzen zijn leveringsprijzen met een correcte verhouding prijs/kwaliteit.
• Gebruik van de beste materialen en technieken.
• Goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers.
• Ervaren onderaannemers.

Aannemingswerken.

Als algemene aannemer in de openbare sector heeft Bouwbedrijf E. Dillen trouwe klanten bij de overheid, bank- en verzekeringen, de scholen- en zorgsector in het bijzonder en bij institutionele investeerders. Deze waardevolle relatie is het resultaat van kwaliteit en betrouwbaarheid, waarvoor gedegen medewerkers–ingenieurs elke dag opnieuw zorg dragen.

Bouwbedrijf E. Dillen is erkend in categorie D, Klasse 8. De onderneming is ontstaan in 1960 en telt vandaag meer dan 125 medewerkers.