< TERUG NAAR OVERZICHT


Lier, De Boterton

Binnen de grote ring van Lier, aan de oevers van de Nete, realiseren we een inbreidingsproject met 86 appartementen in een bestaande woonzone. De Boterton bestaat uit één gebouw met 1 toren, één gebouw met 2 torens en één gebouw met 3 torens. Tussen de torens bevinden zich dakterrassen.

Autoparkings en fietsenbergingen bevinden zich op het gelijkvloers in een open ruimte die afgewerkt is met houten spijlen. Alle appartementen kijken uit boven de dijk van de Nete en zijn van achter tot voor open voor het zonlicht. Boven in elk gebouw bevinden zich ruime, exclusieve dakappartementen. 

Kijk voor meer info op www.deboterton.be

Ligging

Rivierstraat 2
2500 Lier

Omgeving

‘Lierke Plezierke’ is de veelzeggende bijnaam van deze kleine, gezellige stad. Wereldberoemd zijn het stadhuis met belfort en het begijnhof, beide opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO, en de middeleeuwse Zimmertoren. Deze bevinden zich allemaal op fietsafstand van de Boterton. Doordat de laagste appartementen van de drie torens zich op de eerste verdieping bevinden, hebben alle bewoners een prachtig zicht over de Nete, de rivier die in Lier ontstaat door de samenvloeiing van de Kleine en Grote Nete. 

Makelaar

ERA Renomar
Bevelsesteenweg 9
2560 Nijlen
03 311 82 01
www.era.be/renomar

VB Partners Immobiliën
Turnhoutsebaan 175
2110 Wijnegem
03 337 50 70
www.vbpartners.be

Architect

De Architecten NV
Heilig-Geeststraat 22
2500 Lier 

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT