< TERUG NAAR OVERZICHT


Turnhout, Rubensstraat

Op de terreinen van Glashandel Goossens, vlakbij het onlangs gerenoveerde AZ Sint-Elisabeth en het Stadspark, realiseren wij een inbreidingsproject met 44 nieuwe appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast omvat het project een ruime ondergrondse parkeergarage met individuele bergingen en grote gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Centraal bevindt zich een binnenplein met rustelementen. De buitenruimte werd verder zeer aantrekkelijk gemaakt met speelelementen aan de buitenzijde van het project. De rustige ligging aan een nieuw aan te leggen doodlopende weg is een extra troef. 

Ligging

Rubensstraat 127
2300 Turnhout

Omgeving

Turnhout is de hoofdstad van de Kempen. Het is de derde grootste stad van de provincie Antwerpen en een van de 13 Vlaamse centrumsteden. Ze staat bekend om haar speelkaarten, dankzij de aanwezigheid van drukkerijen en het Speelkaartenmuseum. Verder is Turnhout de thuisbasis van filmfestival Mooov en striporganisatie Stripgids. Het rustieke begijnhof staat op de lijst van werelderfgoed van UNESCO. Ons project in de Rubensstraat bevindt zich tussen het groene stadspark en het centrum, op minder dan 1 kilometer van de Grote Markt en de winkelstraten. 

Architect

DAG - De Architectengroep
Lebonstraat 86
2440 Geel

Status: Plannen bouwaanvraag

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT