< TERUG NAAR OVERZICHT


Mol, Residentie Doorn

Enkel nog parkeerplaatsen te koop!

In de Doornboomstraat bouwen we een blok met 12 appartementen, verspreid over 3 bouwlagen. In de kelder, die toegankelijk is langs de achterzijde van het gebouw, bevinden zich autostaanplaatsen, bergingen en ruimte voor fietsen.

De 4 appartementen met 2 slaapkamers op het gelijkvloers hebben elk een tuin die ontsloten is via een gemeenschappelijk tuinpad. Op de eerste verdieping zijn er 4 appartementen met ruime zongerichte terrassen. De tweede verdieping tenslotte huisvest 2 appartementen met 2 slaapkamers en 1 met 3 slaapkamers.

Ligging

Doornboomstraat 10
2400 Mol 

Omgeving

Na de stad Antwerpen is Mol de grootste gemeente in de provincie Antwerpen. Bekende attracties zijn recreatiedomeinen zoals het Zilvermeer, met uitgebreide sportmogelijkheden, en Sunparks Kempense Meren, aan het grootste binnenmeer van Vlaanderen. Mol omschrijft zichzelf als ‘pittig en attractief’ - pittig dankzij het bruisende winkel- en uitgaanscentrum en attractief dankzij de vele evenementen, de toeristische trekpleisters en de prachtige natuur. De Doornboomstraat bevindt zich in het centrum van Mol, op 500 meter van het station, de winkelstraten en het Rondplein. 

Makelaar

Immobiliën Stef Proost
Fehrenbachstraat 53
2440 Geel
014 59 10 20
www.stefproost.be

Architect

ADEM Architecten
Sint-Jansstraat 15
3730 Hoeselt

Aanvang

Planning in opmaak

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT