< TERUG NAAR OVERZICHT


Beerse, Residentie Fero

Nog slechts 1 handelsruimte te koop!

Vroeger had Ijzerwaren Danneels een winkel in de Vredestraat in het centrum van Beerse die doorliep naar de magazijnen en de parking in de Ijzerstraat. Wij bouwen hier een handelspand en 8 appartementen, verspreid over 2 gebouwen.

Het gebouw in de Ijzerstraat omvat een appartement met 1 slaapkamer, één met 2 slaapkamers en een studio. In de Vredestraat beschikken de bewoners over ondergrondse bergingen en een lift. Boven het handelspand bevinden zich 2 verdiepingen met telkens 2 gezellige appartementen met 2 slaapkamers. De terrassen zijn zongericht en bereikbaar via de leefruimte. Het appartement op de derde verdieping heeft eveneens 2 slaapkamers en een ruim zonneterras.

Ligging

Vredestraat 9
2340 Beerse

Omgeving

De Kempense gemeente Beerse staat bekend om het Tempelhof, het voormalige gemeentehuis waar nu het Heemkundig en het Steenbakkersmuseum gevestigd zijn, het Beers Vlierke, een mengeling van graanjenever en vlierbessen, en Janssen Pharmaceutica, dat er zijn hoofdkantoor heeft. Aangenaam wandelen is het in de talloze parken en bossen, waaronder het Tempelhof, park Singel, het gemeentelijk wandelbos Epelaar en natuurgebied De Schrieken. Beerse ligt vlak aan de Antwerpsesteenweg richting Turnhout, de E34 Antwerpen-Eindhoven is 5 minuten rijden ver. 

Makelaar

Vansweevelt
Graatakker 91
2300 Turnhout
014 41 42 42
www.vansweevelt.be

Architect

Alfa Architectuur
Kuiltjesstraat 51
2360 Oud-Turnhout 

Aanvang

Herfst 2016

Voltooiing: Herfst 2018

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT