< TERUG NAAR OVERZICHT


Balen, Residentie Ter Steeg

Nog slechts 1 appartement en 1 handelsruimte te koop!

In de Steegstraat in het centrum van Balen richten we een eigentijds gebouw met winkelruimte en appartementen op. Extra troeven voor de handelruimte van 300 m² op het gelijkvloers zijn de 9 bovengrondse parkeerplaatsen voor bezoekers en de ondergrondse stockageruimte die voorzien worden. De 3 appartementen beschikken over mooie terrassen, een ruime indeling en een bovengrondse garagebox. 

Ligging

Steegstraat 63
2490 Balen

Omgeving

Balen is een frisgroene gemeente waar men naar hartenlust kan wandelen, fietsen en paardrijden. In de vallei van de Grote Nete bevinden zich verschillende prachtige natuurgebieden, zoals Scheps, De Most en De Vennen. Verder zijn het natuur- en recreatiegebied Keiheuvel en uiteraard de Olmense Zoo plekjes waar niet alleen toeristen maar ook Balenaars graag vertoeven.

Van Ter Steeg is het 5 minuten wandelen naar het marktplein van Balen. Bovendien bevindt de residentie zich aan de N18 tussen Mol en Leopoldsburg, die beiden met de wagen slechts tien minuten ver zijn. Andere winkels zoals Ziffiks en Schoenen Torfs zijn recht tegenover en in de onmiddellijke nabijheid van onze residentie te vinden.

Makelaar

E. Dillen nv
Industrielaan 41
2250 Olen
014 28 28 00
www.dillen-bouw.be

Architect

De Architectengroep
Lebonstraat 86
2440 Geel 

Aanvang

Voorjaar 2015

Voltooiing: Najaar 2016

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT