< TERUG NAAR OVERZICHT


Geel, Toren van Liekens

Aan de rotonde op de kruising tussen de Antwerpseweg en de ring rond Geel plannen we een gebouw met 11 bouwlagen.

Ondergronds en op het gelijkvloers komt er parking en bergruimte. De eerste en tweede verdieping zijn voorzien voor commerciële en kantoorruimte, beide 1000m² groot. De derde verdieping is volledig beglasd en heeft een daktuin, ideaal dus voor horeca of kantoren. Op de vierde verdieping zijn er terug kantoren, ditmaal op 500m².

De volgende zes verdiepingen omvatten appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Op de bovenste verdieping bevinden zich grote dakappartementen met 3 slaapkamers, ruime terrassen en een prachtig zicht over Geel en de omgeving. 

Ligging

Pas 278
2440 Geel 

Omgeving

“Je komt er, je blijft er” is de duidelijke slogan van de stad Geel, die vooral bekend staat als vestigingsplaats van het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum en van de Katholieke Hogeschool Kempen. Het torengebouw bevindt zich op een zeer markante plaats aan de Ring, Pas en Antwerpseweg, die rechtstreeks naar de E313 tussen Antwerpen en Hasselt leidt. Dankzij de nabijgelegen ring zijn ook grote buurgemeenten zoals Herentals en Mol en natuurlijk het centrum van Geel vlot bereikbaar. 

Architect

Archiles
Stationsstraat 89
2440 Geel

Trias Architecten
Campus Blairon 447
2300 Turnhout 

Status: Bouwaanvraag ingediend

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT