< TERUG NAAR OVERZICHT


Geel-Oosterlo, Residentie Aleidis

Nog 10 appartementen en 1 handelsruimte te koop! 

Op het dorpsplein van Oosterlo bouwen we een uitwaaierende kwartboog met daarin een handelsgelijkvloers van 500m² (opsplitsbaar) en 16 appartementen, verspreid over 3 verdiepingen. 

De appartementen zijn voorzien van mooie terrassen en een parkeerplaats en berging in de kelderruimte. Er zijn appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers beschikbaar. 

De gevel van dit bijzondere gebouw verwijst met zijn kromming naar de bocht van de oude tramlijn en met zijn opbouw naar het nabijgelegen neogotische klooster Mariadal. 

Ligging

Hoek Oosterloseweg - Eindhoutseweg
2440 Geel 

Omgeving

Oosterlo bevindt zich tussen Geel, Westerlo en Eindhout, niet ver van de E313 tussen Antwerpen en Hasselt. Het ligt op de rechteroever van de Grote Nete. Het genoemde klooster Mariadal is een voormalig pensionaat voor meisjes uit de gegoede burgerij en huisvest nu een school voor buitengewoon onderwijs, het Medisch Pedagogisch Instituut. Huize Perrekens ligt aan de overzijde van het dorpsplein. Onze nieuwe realisatie zal een nieuwe levendige dynamiek op gang brengen op en rond het dorpsplein van Oosterlo.

Makelaar

Immobiliën Stef Proost
Fehrenbachstraat 53
2440 Geel
014 59 10 20
www.stefproost.be

Architect

De Architectengroep
Lebonstraat 86
2440 Geel 

Aanvang

Herfst 2016

Voltooiing: Lente 2019

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT