< TERUG NAAR OVERZICHT


Kasterlee, Residentie Kastelhof

Nog slechts 1 appartement te koop!

Zowel hotel als restaurant Kastelhof genoten ooit grote faam binnen en buiten Kasterlee. Met deze nieuwbouw pikken we die traditie graag terug op. Op de hoek van de Pastorijstraat en de Kempenstraat bouwen we 22 appartementen, onderverdeeld in 3 entiteiten. Zo wordt het oude hotel in zijn volle glorie hersteld en omgevormd tot 4 prachtige flats.

De keuze uit een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers, de moderne architectuur van het gebouw en de verzorgde afwerking van de wooneenheden zorgen dat het comfortabel wonen is in residentie Kastelhof. Er zijn bovendien verschillende liften, ondergrondse autostaanplaatsen en kelderbergingen voorzien.

Ligging

Pastorijstraat 65
2460 Kasterlee

Omgeving

Kasterlee is een typische Kempense gemeente, met een jonge bevolking, een bruisend verenigingsleven en alle andere voordelen van een landelijke gemeente. Dankzij recreatiegebied Kabouterberg, pretpark Bobbejaanland en de talrijke natuurgebieden, zoals de Hoge Rielen, is het bovendien een populaire toeristische bestemming in de Kempen. De bossen en heide- en duinengebieden zijn meestal vrij toegankelijk. Het Kastelhof bevindt zich op ongeveer 600 meter van het centrum, vlakbij de belangrijkste verbindingswegen. 

Makelaar

Huize Jansen
Geelsebaan 102A
2460 Kasterlee
014 75 76 75
www.huizejansen.eu

Architect

Archiles
Stationsstraat 89
2440 Geel 

Aanvang

Zomer 2013

Voltooiing: Volledig afgewerkt

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT