< TERUG NAAR OVERZICHT


Retie, De Vest

Nog slechts 1 handelsruimte te koop!

In de Nederstraat plaatsen we een handelspand, 11 appartementen en 4 woningen. De kleine handelsruimte (75m²) bevindt zich op de hoek van het plein. De huizen beschikken over ruime leefruimtes die uitgeven op de tuin en hebben een badkamer, een bergruimte en een eerste verdieping met 3 slaapkamers.

De appartementen bevinden zich boven een ondergrondse parking met individuele bergingen. Ze beschikken allemaal over mooie zongerichte terrassen. Op het gelijkvloers omvatten ze bovendien een achtergelegen tuintje. Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dankzij de unieke ligging van onze residentie hebben de bewoners uitzicht over de vest en de voormalige pastorie. 

Ligging

Nederstraat 5
2470 Retie

Omgeving

Retie is een landelijke gemeente in het noordoosten van de provincie Antwerpen. Het is de gemeente van de Zeven Netes, die samen de Kleine Nete vormen. Blikvangers zijn de eeuwenoude lindenboom op de markt voor het stadhuis en het kasteel van Rethy met het prachtige park errond. Residentie De Vest bevindt zich op een rustige ligging midden in het centrum, vlak bij de voormalige pastorie. De E34 Turnhout-Eindhoven is slechts 10 minuten ver rijden met de wagen.

Makelaar

Bouwbedrijf E. Dillen
Industrielaan 41
2250 Olen
014 28 28 00
www.dillen-bouw.be

Architect

Architectenbureau Frank Loos
Retiesebaan 178
2460 Kasterlee

Aanvang

Lente 2016

Voltooiing: Herfst 2019

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT