< TERUG NAAR OVERZICHT


Arendonk, Residentie Sego

Enkel nog parkeerplaatsen te koop! 

Even verder dan residentie De Valken realiseren we residentie Sego. Hierin komen 6 nieuwe appartementen van meer dan 100 vierkante meter, telkens voorzien van 2 slaapkamers en alle modern comfort. De terrassen zijn zuidgericht, rustig gelegen en eveneens erg ruim. Parkeren kan in de parkeertuin die toegankelijk is via de Torenstraat. 

De naam Sego komt uit het Esperanto en betekent 'zetel'. Hij verwijst naar de vorige invulling van dit gebouw, waar vroeger een meubelzaak en daarvoor zelfs een sigarenfabriek gevestigd waren.

Ligging

De Valken 23
2370 Arendonk

Omgeving

De tijd dat Arendonkenaars uit armoede hun borden moesten uitlikken is gelukkig voorbij. De bijnaam ‘telowerelè’ers’ (bordenlikkers) dragen ze vandaag ook met veel trots, al blijven ze er steeds bescheiden bij. ‘Eenvoudig verrassend’ is dan ook een perfecte omschrijving voor deze groene gemeente. Er lopen tal van wandelpaden en fietsroutes door Arendonk.

Residentie Sego bevindt zich op een boogscheut van de kerk in de vernieuwde dorpskern, waar het dankzij een bruisend verenigingsleven en de talrijke winkels en horecazaken aangenaam vertoeven is. Ook het marktplein, scholen en de belangrijkste verbindingswegen zijn vlakbij.

Makelaar

Glenisson
Grote Markt 67/3
2300 Turnhout
014 41 61 00
www.glenisson.be

Architect

D&A Architecten
Molenhuizen 23b
3980 Tessenderlo

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT