< TERUG NAAR OVERZICHT


Lier, Woonerf Leflot

Nog slechts 11 woningen te koop! 
Bezichtiging mogelijk elke tweede zaterdag van de maand na afspraak met de makelaar.

Waar zich vroeger op het terrein tussen de Baron Opsomerlaan, de Ogezlaan en de Boomlaarstraat nog garageboxen en enkele loodsen bevonden, staan nu 28 eengezinswoningen en 2 poortwoningenappartementen. Met dergelijke inbreidingsprojecten creëren we nieuwe woongelegenheden binnen bestaande woonzones.

De woningen in hedendaagse stijl met 3 slaapkamers en een zolder of hobbyruimte hebben een woonoppervlak van 99 tot 178m². Allemaal zijn ze voorzien van een terras en tuin. Op een ondergronds niveau bevinden zich autostaanplaatsen en garageboxen voor 1 of 2 wagens en kelderbergingen.

Ligging

Baron Opsomerlaan - Ogezlaan - Boomlaarstraat
2500 Lier

Omgeving

De nieuwbouwwoningen op de Leflot-site bevinden zich op wandelafstand van het station, het H. Hart Ziekenhuis, het nieuwe stadskantoor Dungelhoeff en het handelscentrum. Ook de historische stadskern van Lier, met onder meer de Zimmertoren, het Belfort en het Begijnhof (Unesco Werelderfgoed), is met de fiets gemakkelijk bereikbaar.

Tegelijk is het hart van deze site een autoluw woonerf zonder doorgaand verkeer en met een mooie speelruimte voor de kinderen. Leflot bevindt zich in een rustige omgeving naast een zijtak van de Nete, de rivier die in Lier ontstaat door de samenvloeiing van de Kleine en de Grote Nete. 

Makelaar

ERA Renomar
Bevelsesteenweg 9
2560 Nijlen
03 311 82 01
www.era.be/renomar

VB Partners Immobiliën
Turnhoutsebaan 175
2110 Wijnegem
03 337 50 70
www.vbpartners.be

Architect

De Architecten NV
Heilig-Geeststraat 22
2500 Lier

Voltooiing: Volledig afgewerkt

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT