< TERUG NAAR OVERZICHT


Mol, Residentie Milleghemhof

Nog slechts 1 appartement te koop!

Het Milleghemhof werd in 1909 in de toenmalige Boonenstraat gebouwd door Gustaaf Helsen-Van Eynde, die een bloeiende handel had in… bouwmaterialen. Sinds 2001 stond de rijkelijk afgewerkte, vrijstaande villa echter te verkommeren.

Het historisch waardevolle Milleghemhof wordt behouden en gerenoveerd om ruimte te bieden aan 3 appartementen. Daarnaast komen er 3 nieuwe gebouwen bij, wat het totaal op 1 kantoor en 19 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers brengt. Een lichte glazen constructie verbindt een van de gebouwen met het Millegemhof. Er is ook een ondergrondse parking voorzien. 

Ligging

Edmond Van Hoofstraat 11
2400 Mol

Omgeving

Na de stad Antwerpen is Mol de grootste gemeente in de provincie Antwerpen. Bekende attracties zijn recreatiedomeinen zoals Zilvermeer, met uitgebreide sportmogelijkheden, en Sunparks Kempense Meren, aan het grootste binnenmeer van Vlaanderen. Mol omschrijft zichzelf als ‘pittig en attractief’ - pittig dankzij het bruisende winkel- en uitgaanscentrum en attractief dankzij de vele evenementen, de toeristische trekpleisters en de prachtige natuur. De Edmond van Hoofstraat ligt pal in het centrum van Mol, vlak bij de kerk. 

Makelaar

Immobiliën Stef Proost
Fehrenbachstraat 53
2440 Geel
014 59 10 20
www.stefproost.be

Architect

ADEM Architecten
Sint-Jansstraat 15
3730 Hoeselt 

Aanvang

Lente 2014

Voltooiing: Volledig afgewerkt

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT