< TERUG NAAR OVERZICHT


Mol, Residentie Mille

Nog 13 appartementen te koop!

De Stokteloopstraat is een nieuwe straat in Mol Millegem, speciaal aangelegd voor onze verkaveling. Wij bouwen hier een appartementsgebouw met 13 wooneenheden.

Elk appartement heeft een ondergrondse parking en een terras langs de westgevel. De bewoners kunnen genieten van gemeenschappelijk groen achteraan het gebouw. Uniek zijn de drie dakappartementen: de bovenste verdieping is namelijk opgetrokken in ecologisch verantwoorde houtskeletbouw. 

Millegem is een van de twaalf gehuchten van Mol. De naam wordt reeds vermeld in de achtste eeuw en komt van 'mille', wat lichte aarde, fijn stof, zand betekent. 

Ligging

Stokteloopstraat
2400 Mol

Omgeving

Na de stad Antwerpen is Mol de grootste gemeente in de provincie Antwerpen. Mol omschrijft zichzelf als ‘pittig en attractief’ - pittig dankzij het bruisende winkel- en uitgaanscentrum en attractief dankzij de vele evenementen, de toeristische trekpleisters en de prachtige natuur.

Onze nieuwbouw bevindt zich in Millegem, het Molse gehucht bekend van de Europese school. De nieuwe Stokteloopstraat, tussen de Sint-Odradastraat en de Mezenstraat, loopt dwars over de Stokteloop, een oude waterloop. Kinderen kunnen hun hartje ophalen in een nabijgelegen groenzone en openbaar plein. Het station van Mol bevindt zich binnen fietsafstand. 

Makelaar

Immobiliën Stef Proost
Fehrenbachstraat 53
2440 Geel
014 59 10 20
www.stefproost.be

Architect

Archiles
Stationsstraat 89
2440 Geel

Aanvang

Planning in opmaak

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT