< TERUG NAAR OVERZICHT


Olen, Residentie Plekijzer

Nog 7 appartementen te koop!

Nadat er achttien jaar lang een populair muziekcafé gehuisvest was, plaatst Bouwbedrijf E. Dillen binnenkort een pand met 15 appartementen in de Stationsstraat in Olen. Als blijvende herinnering aan de vele gezellige avonden kreeg de residentie dezelfde naam als het danscafé.

Elk appartement beschikt over een ondergrondse berging en parkeerplaats. De 6 tuinen op het gelijkvloers zijn west-zuid-west gelegen en beschikken over een terras, net als de appartementen op de eerste en tweede verdieping. De grootte van de terrassen varieert tussen de 10 en 18 m². Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Ligging

Stationsstraat 91-93-95
2250 Olen

Omgeving

Residentie ’t Plekijzer bevindt zich in de woonkern Sint-Jozef-Olen, dat dichter bij het centrum van Herentals ligt dan bij dat van Olen. Het dorpje ontstond begin twintigste eeuw dankzij de bouw van wat nu het metallurgisch bedrijf Umicore Olen is. De aanwezigheid van het Albertkanaal en de E313 Antwerpen - Hasselt zorgt voor veel industriële activiteit maar het is ook heerlijk wandelen in rustige natuurgebieden zoals het Olens Broek en domein Teunenberg. Op enkele stappen van residentie ’t Plekijzer ligt het station van Olen, van waar trein rijden naar Antwerpen, Herentals, Mol en Hasselt. Ook cafés en winkels zijn vlakbij. 

Makelaar

Immobiliën Stef Proost
Fehrenbachstraat 53
2440 Geel
014 59 10 20
www.stefproost.be

Architect

Office 48
Architectenbureau Herman Aerts
Koning-Albertstraat 48
2440 Geel 

Aanvang

Herfst 2016

Voltooiing: Herfst 2018

Documenten

Interesse?

Contacteer ons via de website of bel ons op +32 (0) 14 28 28 00.


< TERUG NAAR OVERZICHT